انتخاب چهار كتاب استاد ايرج نبي‌پور در دومين دورۀ جايزۀ كتاب استان بوشهر

22 آذر 1400
در دومين دوره جايزه كتاب سال استان بوشهر دو كتاب از استاد ايرج نبي‌پور به عنوان آثار برگزيده و دو كتاب ديگر به عنوان آثار شايستۀ تقدير انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشكدۀ علوم زيست پزشكی خليج فارس چهار عنوان كتاب، از تأليفات استاد ايرج نبي‌پور در دومين دورۀ جايزۀ كتاب سال برگزيده شدند كه كتاب‌های "تاریخ پزشکی ایران؛ درسنامه‌ای برای دانشجویان پزشکی" و کتاب "فلسفۀ پزشکی آینده" به عنوان آثار برگزيده و كتاب‌های "فناوری‌های همگرا و آیندۀ داروسازی" و "پزشکی ژرف: چگونه هوش مصنوعی می‌تواند مراقبت‌های سلامت را دوباره انسانی سازد" به عنوان آثار شايستۀ تقدير انتخاب شدند.

در اين دورۀ جايزۀ كتاب سال استان بوشهر، ١۴٠ عنوان كتاب مورد ارزيابی قرار گرفت كه پس از داوری مرحلۀ اول ١۶ عنوان کتاب به مرحلۀ دوم راه يافت که از میان آثار یاد شده، پس از ارزیابی دقیق و علمی هر اثر توسط حداقل دو نفر از داوران، ٣ عنوان کتاب، «برگزیده» و ١٠ عنوان کتاب «شایستۀ تقدیر» شناخته شدند.

در این آیین بر اساس نظر هیأت داوران، سه عنوان کتاب در بخش "علوم کاربردی، شاخۀ علوم پزشکی"، دو اثر "تاریخ پزشکی ایران؛ درسنامه‌ای برای دانشجویان پزشکی" و  "فلسفه پزشکی آینده" تأليف دکتر ایرج نبی پور، بخش تاریخ و جغرافیا شاخه تاریخ و استان شناسی، کتاب "بوشهر؛ شهر، جامعه و تجارت؛١٩۴۵-١٧٩٧" تأليف ویلم فلور و ترجمۀ زنده‌یاد اسماعیل نبی‌پور به عنوان برگزیدگان دومین دورۀ جایزۀ کتاب سال استان بوشهر و ده اثر ديگر نيز به عنوان شايستۀ تقدير معرفی شدند.

لازم به ذكر است سه عنوان كتاب برگزيده و دو عنوان كتاب شايستۀ تقدير در اين دوره جايزه كتاب سال كه اختتاميه آن در آذر ماه ١۴٠٠ برگزار شد توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشكي بوشهر به چاپ رسيده است.

نزديك به ۵٠ عنوان كتاب‌ از آثار استاد ايرج نبی‌پور كه تا كنون به چاپ رسيده است وقف خوانندگان واقعی بوده و به‌صورت رايگان در سايت پژوهشكدۀ علوم زيست پزشكی خليج فارس به آدرس

قابل دانلود هستند و كتاب‌های چاپ شده نيز به صورت رايگان در مجامع علمی و تخصصی توزيع گردیده است.

انتهاي پيام/

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.